PROGRAM

First Day

Monday, April 10th, 2017

TEAMS Arrivals

09:00 – 09:45 Registration of International

Delegates & Teams

Rotana lobby

Any teams arriving later can

register at the Shangri-La Ballroom

Entrance at 18.30

10:00 – 14:00 City Tour

15:30 – 16:30 Press Conference,

Rotana, meeting plus 10

(By invite only)

18:00 – 19:00 Welcome Reception

Shangri-La Ballroom Foyer

19:00 – 21:30 Opening Ceremony,

Team Allocation & Dinner

Shangri-La Ballroom

Second Day

Tuesday, April 11th, 2017

Semi Final Round

Rotana Ballroom

08:30 – Team reception (Teams Only),

09:00 – Delivery of the Company History

10:30 – First Decision Sheet Due

Coffee Break – 30 min

11:00 – First Management Report

12:00 – Second Decision Sheet Due

Break -30 min

12:30 – Second Management Report

13:30 – Third Decision Sheet Due

Lunch – 1 hour

14:30 – Third Management Report

15:15 – Fourth Decision Sheet Due

Coffee Break – 30 min

15:45 – Fourth Management Report

16:30 – Fifth Decision Sheet Due

* * * * * * *

15:00 – 18:00 Partners Meeting (Partners Only),

Shangri-La Ballroom

19:00 – 21:00 Friendship Dinner,

Rotana Pool Deck

(Announcement of Finalist Teams, going on to the Final)

Third Day

Wednesday, April 12th, 2017

Final Round

Rotana Ballroom

08:30 – Meeting (Finalist Teams Only)

09:00 – Delivery of the Company History

10:30 – First Decision Sheet Due

Coffee Break – 15 min

10:45 – First Management Report

11:45 – Second Decision Sheet Due

Break – 15 min

12:00 – Second Management Report

13:00 – Third Decision Sheet Due

Lunch Break – 1h

14:00 – Third Management Report

14:45 – Fourth Decision Sheet Due

Coffee Break – 15 min

15:00 – Fourth Management Report

15:45 – Fifth Decision Sheet Due

* * * * * * *

16:30 17:15 – ISB Meeting (ISB members only)

Rotana meeting area

19:00 – 20:00 Welcome Reception

Shangri-La Ballroom Foyer

20:00 – 22:30 Gala Dinner & Award Ceremony

Shangri-La Ballroom

(Announcement of Global Winner)